cine suntem


Cine suntem?

Reţeaua de  magazine UNIMARKET  este un proiect lansat încă din  2010, ca reţea natională  de magazine de produse alimentare şi uz casnic, în format discount.

Despre noi

În Iulie 2010, în Moldova a fost lansat  reţaua de magazine  UNIMARKET , având la bază ideea creării unui lanţ de magazine de tip discount. Acesta fiind un  format de succes în întreaga lume, dar un concept cu totul nou în ţara noastră, acest  domeniu fiind la  început de cale dar  într-un continuu process de dezvoltare şi expansiune.

 Succesul acestui format de magazine este bazat pe faptul că magazinele  se află în proximitatea clienţilor nostri, oferind calitate înaltâ la preţuri foarte avantajoase.
 
Încă de la început compania şi-a propus de-a fi opţiunea cea mai avantajoasă  de a face cumpărături, oferind consumatorilor  o gamă largă de produse la preţuri mici, produse exclusive din importul propriu al companiei,  deservire calitativă, personal înalt calificat şi toatea acestea în proximitatea casei clienţilor noştri.

Dinamism la maxim!

Cu avânt fenomenal, începând cu decembrie 2010, prin muncă asiduă, mult curaj şi perseverenţă, reţeaua de magazine Unimarket s-a extins într-un tempou rapid si cu mari succese. Cu o echipă de oameni puternici, mereu dinamici, plin de optimism şi cu idei inovatoare, am reuşit să  obţinem încrederea consumatorilor, având o percepţia bună din partea clientului, datorită acestor atuuri, am reuşit să  extidem lanţul magzinelor  atât terirorial dar şi ca număr, astfel ajungând în prezent  cu un lanţ de  40  de magazine, cu  o puternică prezenţă  peste  tot în ţară.
Desigur calea parcursă nu a fost deloc uşoară, echipa confruntânduse cu stereotipuri, aducând mereu la cunoştinţa consumătorului că produsele de calitate pot fi şi econome.

Magazinele Unimarket se remarcă printr-un model de afacere unic, combinând produse de calitate la preţuri avantajoase, cele mai atrăgătoare promoţii, prospeţime  și accesibilitate în imediata proximitate a clienţilor noştri.

În ritmul actual de viaţă foarte accelerat, fiecare persoană ţine la timpul său preţios care se scurge din ce în ce mai repede, tot odata dorind să facă economii pentru cheltuielile sale cotidiene. Conceptul magazinelor Unimarket vin în intimpinarea rezolvarii acestor  dileme,  organizarea eficientă a magazinelor, dimensiunile rezonabile a sălilor de comerţ, în care nu e nevoie să parcurgi spaţii imense şi să pierzi timpul făcând cumpărăturile cotidiene. Noi încercăm să fim cât mai aproape de consumatori, oferind o atmosferă plăcută, personal calificat mereu la dipoziţia dumenavoastră, suficient de case deschise pentru a reduce timpul de aşteptare, preţuri avantajoase si produse mereu proaspete. Prioritate pentru companie este oferirea serviciilor care uşurează cumpărăturile şi permit economisirea timpului, oferirea unor soluţii eficente clienţilor noştri.
Magazinele noastre oferă o experienţă plăcută şi mai rapidă ca oricând.

Vă aşteptăm cu mare drag!

to top